Terug

Comakership Meetingpoint 12 december 2017Ook eind 2017 organiseert Windesheim een editie van Comakership Meetingpoint (12 december 2017)!


Tijdens het Meetingpoint komt u in contact met studenten die op zoek zijn naar een praktijkopdracht of stageplek. Het volgende Comakership Meetingpoint is op dinsdag 12 december 2017.

Het Meetingpoint is te vergelijken met een beurs of netwerkbijeenkomst. We stellen een statafel ter beschikking, zodat u ruimte heeft om materiaal van uw organisatie te presenteren. Studenten dragen badges waarop duidelijk hun opleiding zichtbaar is. Dat helpt bij het aanspreken van studenten. Naast de studenten zijn ook docenten van de opleidingen aanwezig. Zij treden op als ‘beursmakelaar’.

Aanmelden Comakership Meetingpoint

Met welke studenten komt u in contact?
Tijdens het Meetingpoint zijn er studenten van de domeinen Business, Management en ICT.

Overzicht praktijkopdrachten en comakerships
Onze studenten zijn beschikbaar voor zowel praktijkopdrachten als Comakerships. Studenten van studiejaar 1, 2 en 3 starten september 2017 gedurende maximaal 20 weken met een praktijkopdracht. In 2017 is er ook een groep vierdejaarsstudenten die gaat afstuderen. Zij starten in september met hun afstudeercomakership. Ook de afstudeeropdracht duurt maximaal 20 weken. Heeft u zelf een praktijkopdracht? Meld hem hier aan.